Cofely neemt deel aan Brandveiligheid in de Zorg

04 november 09 |

Op 4 en 5 november 2009 organiseert het Centrum Zorg en Bouw in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) de beurs Brandveiligheid in de Zorg in de jaarbeurs in Utrecht. Bezoekers kunnen diverse workshops bijwonen binnen de 4 thema's: Preventie- en onderhoud, Waar moet ik mij aan houden?, Omgaan met calamiteiten en Brandveiligheidmodellen.

Cofely zal met een stand op de informatiemarkt aanwezig zijn. Brandveiligheid is een onderdeel van ons totaalconcept voor een veilig ziekenhuis of een veilige zorginstelling. Onze bestaande concepten OK Oké en inspectie & beheer voor veilige medische ruimten in zorginstellingen maken hiervan deel uit.

De beurs is gratis toegankelijk voor iedere zorgmedewerker betrokken bij de bedrijfshulpverlening. Ook bestuurders en managers die zich bezig houden met het onderhoud en/of de bouw of verbouw van een zorginstelling en om deze reden meer willen weten over de te treffen maatregelen en mogelijkheden op het gebied van de brandveiligheid kunnen op de beurs veel nuttige en toepasbare informatie en kennis verzamelen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website www.brandveiligheidindezorg.nl.