Gemeente Lansingerland

Informatie/Inloopavond Structuurvisie
Landschap

Op woensdag 4 november organiseert de gemeente een informatie-/inloopavond over de ontwerp-structuurvisie. U bent welkom van 19.30- 21.00 uur in het gemeentehuis, Raadhuislaan 1 in Berkel.

De structuurvisie beschrijft alle ruimtelijke ontwikkelingen binnen de gemeente Lansingerland in 2025 en verder. Zo kunt u er in lezen waar in de toekomst de woningen en de nieuwe scholen worden gebouwd, waar nieuwe bedrijven worden gevestigd en waar de nieuwe natuur- en recreatiegebieden komen.

Tijdens deze avond staan wij klaar om u informatie te geven over deze ontwerp-structuurvisie en de bijbehorende PlanMER( Milieu Effect Rapportage). De ontwerp-structuurvisie en de PlanMER liggen nog tot 26 november ter inzage. Tot die tijd kunt u schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Ook tijdens de avond kunt u uw zienswijze op de plannen geven.

Nadere informatie
U kunt de volledige Structuurvisie en de PlanMER inzien in het Spil In Berkel en Rodenrijs, Raadhuislaan 1 in Berkel en Rodenrijs of bekijken op de pagina aktueel >bekendmakingen. Een samenvatting kunt u hieronder downloaden.