Gemeente Berkelland


Postbus 200
7270 HA Borculo
Tel.: 0545-250 250
Contact en bezoekgegevens

Rekkenseweg in Eibergen wordt afgesloten voor wegwerkzaamheden

De Rekkenseweg in Eibergen wordt van 4 tot en met 13 november afgesloten voor alle verkeer. Het gaat om het gedeelte vanaf de N18 tot aan het kombord van Eibergen. Dit wegvak krijgt een nieuw asfalt en op de kruisingsvakken worden plateaus aangebracht. Deze komen ter hoogte van het Wenneker, de Zwilbroekseweg en de Kruiskamplaan.

Omleiding

Het verkeer zal met borden worden omgeleid. Automobilisten die komen vanaf de Winterswijkseweg kunnen verder via de Vredenseweg en degene die vanaf de N18 en Rekken komt, kan via de Rekkense Binnenweg.

Overlast beperken

Voordat de werkzaamheden beginnen, zal de aannemer de aanwonenden informeren. De werkzaamheden zullen ongetwijfeld voor enig ongemak zorgen. Wij vragen uw begrip hiervoor. Wij streven ernaar de overlast zo veel mogelijk te beperken. Door de weg geheel af te sluiten voor het verkeer is de afzetting zo kort mogelijk nodig.

Meer informatie

Voor vragen of opmerkingen over de uitvoering en de planning van het werk kunt u contact opnemen met de heer J.H.W. Onstein. Hij is bereikbaar onder telefoonnummer 0545-250 270.

Trefwoorden wegenonderhoud
Mutatiedatum 02/11/2009