Ingezonden persbericht


SITA PRESENTATRICE BIJ DISNEY CHANNEL

Hilversum, 4 november 2009 Disney Channel heeft vandaag bekend gemaakt dat zangeres en presentatrice Sita het gezicht wordt in Nederland. Zo zal zij onder andere de presentatie op zich nemen van het concert Disney Channel Live en daarnaast presenteert ze Disney Channel Exclusive. Hierin zal ze op diverse locaties backstage verslag doen. De eerste Disney Channel Exclusive wordt uitgezonden op 21 november van 19.50-20.15 uur waarin ze achter de schermen is bij het concert van de Jonas Brothers.

Ook zal Disney Channel volgend jaar kids oproepen om hun zang, dans of acteertalent te tonen en in te sturen. Deze talentshow zal ook door Sita gepresenteerd worden. De afgelopen twee jaar was Sita al te zien bij Jetix waar zij diverse programma's presenteerde waaronder Ga voor Gezond en The Max. Sita brak door in het programma Starmaker waar ze onderdeel uitmaakte van de band K-otic, waarna diverse solohits volgde.

Sita: 'Disney Channel is een fantastische nieuwe zender en ik ben blij dat ik de kans krijg om nieuwe programma's te maken. De eerste draaidagen staan al op de agenda en daar kijk ik erg naar uit!'

Disney Channel is onderdeel van The Walt Disney Company en is uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders van de wereld. In 167 landen en in 32 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en films. Sinds 3 oktober is Disney Channel in 2 miljoen huishoudens gratis te ontvangen voor alle UPC-abonnees.




Ingezonden persbericht