Crosscheck Networks presenteert Showcase XML test-, simulatie- en beveiligingspakket op Infosecurity Netherlands

Marktleider op het gebied van het optimaliseren van de webleveringslevenscyclus maakt implementatie van elektronische gezondheidsgegevens mogelijk

BOSTON--(BUSINESS WIRE)-- 20091030 --

Crosscheck Networks, marktleider op het gebied van producten voor het testen, simuleren en beveiligen van webdiensten heeft aangekondigd dat het zich zal presenteren op de Infosecurity Netherlands 2009 (stand A126), dat plaats zal vinden in de Jaarbeurs Utrecht - Hal 1 op 4 en 5 november. Het evenement biedt een ongeëvenaard gratis leerprogramma waarbij de exposanten op basis van praktische en professionele ervaring nieuwe en opkomende technologieën laten zien.

Tijdens het evenement zal Crosscheck Networks laten zien hoe betrouwbare en veilige communicatie tussen applicaties mogelijk is op basis van XML, SOAP en REST met behulp van hun holistische productenpakket. Crosschecks Networks’ enterprise-class pakket omvat de volgende producten die samen gebruikt kunnen worden of naadloos integreren met wat bedrijven al gebruiken:

  • SOAPSimulator – Een betaalbaar, gemakkelijk te configureren, uitgebreid product voor servicesimulatie voor ontwikkelaars en testers. SOAPSimulator verlaagt de kosten en duur van projecten aanzienlijk door parallelle ontwikkeling van client- en servicecomponenten van een op SOAP of XML gebaseerde webdiensten mogelijk te maken.
  • SOAPSonar – Een gemakkelijk, intuïtief en uitgebreid testproduct voor op SOAP-, XML- en REST-gebaseerde diensten. Het SOAPSonar-testframework biedt testmodules voor het testen van functies, prestaties, conformiteit en veiligheid.
  • Forum Sentry – Door het vergemakkelijken van bedrijfscommunicatie via veilige integratie over netwerken en bedrijfsgrenzen zorgt de FIPS- and DoD-certified Sentry XML Gateway voor pre-emptieve risicobeperking van bedrijfstransacties via XML webdiensten door het mogelijk maken van de ontwikkeling en het gebruik van robuuste en betrouwbare op SOAP en XML gebaseerde webdiensten.

“Met de recente introductie van Crosscheck Networks Netherlands en het gebruik van XML- en webdiensten in de sectoren gezondheidszorg, financieel en telecom zien we een grote lokale vraag naar betrouwbaarheid- en beveiligingsprogramma’s voor webdiensten”, aldus Louis Slaats, President, Crosscheck Networks, Nederland. “Onze aanwezigheid – als enige leverancier van webdiensten – op de Infosecurity Netherlands onderstreept het belang van en het commitment van Crosscheck Networks aan het beveiligen en versnellen van de op diensten gebaseerde uitwisseling van elektronische gezondheidsinformatie onder organisaties op de Europese markt.”

Over Crosscheck Networks

Crosscheck Networks en zijn volledige dochterbedrijf Forum Systems leveren oplossingen voor het inzetten van degelijke, flexibele, veilige en betrouwbare webdiensten. De geïntegreerde, holistische productreeks van het bedrijf stroomlijnt en optimaliseert middelen gedurende de gehele levensduur van webdiensten, hetgeen een kortere marktintroductietijd en een sneller rendement op investering garandeert. Crosscheck Networks is het enige bedrijf met HP Enterprise Management Alliance Program (EMAP) certificatie voor het testen van Service Oriented Architecture (SOA) met native HP Quality Center Integration. Kijk voor meer informatie op: www.crosschecknet.nl

Over Infosecurity Europe

Infosecurity.nl, de vooraanstaande beurs op het gebied van IT Security in de Benelux, viert dit jaar haar 10e verjaardag. Infosecurity.nl geeft ICT professionals nu al tien jaar een overzicht van de meest recente technologieën, producten en diensten op beveiligingsgebied. Meer dan 140 exposanten garanderen een breed beursprogramma. De belangrijkste sessies, een uitgebreid seminarprogramma en andere activiteiten tijdens de beurs bieden ook veel inspiratie voor al uw beveiligingstaken. Infosecurity.nl vindt plaats op 4 en 5 november 2009 in de Jaarbeurs Utrecht, Nederland. Kijk voor meer informatie op: www.infosecurity.nl.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Crosscheck Networks, B.V.
Richard Past, +31 6 53628800

Richard.Past@crosschecknet.nl