BiZZdesign in Technology Fast50


BiZZdesign is een van de snelst groeiende bedrijven in de Benelux

ENSCHEDE, 20091104 -- BiZZdesign is één van de winnaars van de Technology Fast50, de verkiezing van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. Het snel groeiende bedrijf biedt organisaties met veel succes complete en geïntegreerde oplossingen om de bedrijfsvoering te beheersen en te verbeteren: effectief, bewezen en doelgericht.

Het Enschedese bedrijf BiZZdesign behoort tot de 50 snelst groeiende bedrijven in de Benelux, zo blijkt uit het eind vorige maand gepubliceerde overzicht van de ranglijst van de Technology Fast50. Deze verkiezing van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België wordt jaarlijks georganiseerd door Deloitte, de grootste organisatie op het gebied van audit, accounting, belastingadvies, consulting en corporate finance. Selectie vindt plaats op basis van een aantal criteria en de procentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar.

BiZZdesign is dit jaar voor het eerst geselecteerd voor de verkiezing Fast50 en is meteen al op de 26e plaats in de ranglijst binnengekomen. Het snel groeiende bedrijf biedt organisaties met veel succes complete en geïntegreerde oplossingen om de bedrijfsvoering te beheersen en te verbeteren: effectief, bewezen en doelgericht.

BiZZdesign directeur Henry Franken: "Wij zijn bijzonder trots dat BiZZdesign nu tot de 50 snelstgroeiende bedrijven in de Benelux behoort. Onze organisatie is innovatief en streeft voortdurend naar toegevoegde waarde voor de klant. De notering in de Fast50 is dan ook een groot compliment voor al onze gedreven professionals die deze toegevoegde waarde creëren en deze met passie voor het vak en oog voor kwaliteit overbrengen". Franken verwacht voor het komende jaar verdere groei: "Wij gaan ons richten op uitbreidingen in het buitenland, op nieuwe markten en veranderende economische omstandigheden. Dat biedt voor ons vele nieuwe kansen."

Over BiZZdesign

BiZZdesign (www.BiZZdesign.nl) biedt organisaties complete en geïntegreerde oplossingen om de bedrijfsvoering te beheersen en te verbeteren: effectief, bewezen en doelgericht. BiZZdesign is innovatief en streeft voortdurend naar toegevoegde waarde voor de klant. De oplossingen die BiZZdesign biedt zijn een uitgebalanceerde combinatie van uitstekende tools, best-practice modellen en aanpakken, opleidingen en consultancy diensten.

De oplossingen van BiZZdesign hebben betrekking op Enterprise Architectuur Management, Business Requirements Management, Business Process Management (ontwerp, analyse, verbetering, inrichting en implementatie van bedrijfsprocessen), Business Risk Management.

De oplossingen van BiZZdesign worden onder meer gebruikt door Achmea, Agis, Belastingdienst, Essent, Gasterra, KLM, Politie, Reaal, Sint Maartenskliniek, SVB, UWV, Zwitserleven en een groot aantal gemeenten, ministeries, universiteiten en hogescholen. Ook in landen als Engeland, USA, Zweden, Oostenrijk en België heeft BiZZdesign gerenommeerde klanten.