Gemeente Hoorn

Kruispunt Oostergouw - IJsselweg afgesloten

Van donderdag 5 t/m zaterdag 7 november vinden de laatste werkzaamheden plaats aan de Oostergouw-IJsselweg. Het kruispunt is tijdens deze werkzaamheden geheel afgesloten voor het doorgaand verkeer.
De werkzaamheden starten donderdag om 18.00 uur en duren uiterlijk tot zaterdagavond. Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden. Het verkeer zal worden omgeleid, dit is aangegeven met borden. Ook de bus zal gebruik maken van deze omleidingroute.

Werkzaamheden
Tijdens de afsluiting worden de laatste werkzaamheden uitgevoerd, deze bestaan uit:
asfaltwerkzaamheden, afrondende werkzaamheden voor de nieuwe verkeerslichtinstallatie en het aanbrengen van de belijning en markering op het nieuwe asfalt.

Overlast beperken
Om de overlast te beperken, wordt er in de nacht van donderdag 5 en vrijdag 6 november doorgewerkt. Als de weersomstandigheden gunstig zijn is het werk op vrijdagavond klaar. Bij slechte weersomstandigheden is de kans groot dat er ook op zaterdag werkzaamheden zijn.

Voor meer informatie
Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeentelijke toezichthouder, de heer K. de Koning. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0229 252200 en per e-mail k.de.koning@hoorn.nl Laatste wijziging van deze pagina: 19 oktober 2009