Kenaad Tewarie daagt deelnemers uit om te gaan zoeken naar nieuwe kaas

28/10/2009 13:44

Silver Support B.V.

Amersfoort, 28 oktober 2009

Kenaad Tewarie,

vrm. CEO van LAURUS - zal de deelnemers van de 2de Silver Class op 05 november 2009

vragen om een totaal nieuwe en verrassende uitdaging aan te gaan, zakelijk of privé.

In het Regus Gebouw te Amersfoort zullen de 10 deelnemers gaan nadenken en discussiëren

over de wijze waarop zij een nieuwe richting kunnen inslaan en op zoeken kunnen gaan naar nieuwe uitdagingen die tot verrassende resultaten zullen leiden. Dit thema is ontleend aan het boekje "Who moved my cheese" van Spencer Johnson.

Silver Classes

Een Silver Class is een kleinschalige interactieve lunchbijeenkomst met maximaal 10 deelnemers. Deelname staat open voor de klanten en relaties van Silver Support.

Alle deelnemers ontvangen van te voren een artikel als voorbereiding op het onderwerp. Bovendien gaan met iets concreets - in de vorm van een geschenk - naar huis waarmee zij hun winst kunnen doen. Tenslotte gaan zij ook deelnemen aan een uniek netwerk: de Silver Class Alumni.

Over Silver Support

Silver Support verzorgt de werving en selectie van hooggekwalificeerde 55-plus kandidaten en bemiddelt hen naar opdrachten toe bij zowel profit als non-profit organisaties. Door hun grote en veelzijdige ervaring voegen de Silver Foxes direct waarde toe. Ondernemingen, organisaties en instellingen die behoefte hebben aan specialistische kennis en ervaring - omdat deze (tijdelijk) onvoldoende voorhanden zijn - kunnen direct profiteren van hun flexibele en tijdelijke inzet. Zij onderscheiden zich door hun ervaring en wijsheid en zij zullen alleen aanvullende of ondersteunende taken op zich te nemen.

Voor meer informatie: www.silversupport.nl

Voor meer informatie:

Silver Support B.V.

Arie de Vetten Managing Partner

Telefoon 020 - 658 61 24

Mobiel 06 54 730 635

Email ariedevetten@silversupport.nl

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.silversupport.nl