Gemeente Schagen

Keuvelavond op de Nico Tinbergenschool voor sponsoring Goede Doelen!

Op donderdagavond 5 november van 17.30â19.30uur wordt op de Nico Tinbergenschool te Schagen de jaarlijkse keuvelavond gehouden. Dit houdt in dat de gangen van de school sfeervol verlicht zijn door de zelfgemaakte keuvels van de kinderen en dat er overal op school activiteiten plaatsvinden.

Naast de vele spelvormen zoals bingo, blikgooien, darts en sjoelen zijn er ook kraampjes waar door de ouders zelfgemaakte lekkernijen te koop zijn.

Verder zijn er de grote rommelmarkt, de speelgoedrommelmarkt en de boekenmarkt en aan het eind van de avond de grote loterij.

De opbrengst van de avond wordt zoals altijd besteed aan een aantal goede doelen. In overleg met de kinderen is dit jaar gekozen voor War Child.
Een ander goed doel is Kibo (kinderboerderij Schagen) En een deel van de opbrengst wordt gebruikt voor school.

Wij nodigen u hierbij dan ook van harte uit onze gezellige keuvelavond te bezoeken en actief deel te nemen aan de verschillende activiteiten. Aan de inwendige mens is ook gedacht, er zijn tal van versnaperingen te verkrijgen!

Wij hopen dat u aandacht wilt besteden aan dit onderwerp en een verslaggever en/ of fotograaf zijn van harte welkom op onze avond.

Contactpersoon: Monique van Klaveren
Nico Tinbergenschool
Kievitlaan 63
1742 AC Schagen
0224-212083 (tussen 12.00 â 13.00 uur en na 15.30 uur)