Nieuwe internationale inzichten in hiv/soa-preventie

29/10/2009 11:33

Schorerstichting

Op donderdag 5 en vrijdag 6 november wisselen vooraanstaande internationale professionals ervaringen uit op het gebied van hiv/soa preventie tijdens de 2nd International Expert Meeting on HIV prevention for Man who have sex with Man (MSM), Woman who have sex with Woman (WSW) & Transgenders. De expertmeeting is een initiatief van Schorer, het landelijk instituut voor homoseksualiteit, gezondheid en welzijn, en ontwikkelingsorganisatie Hivos.

Graag nodigen wij u uit voor het bijwonen van de presentatie van de slotconclusies en aanbevelingen. Naar verwachting leiden die conclusies en aanbevelingen tot nieuw internationaal beleid op het gebied van gezondheidszorg in relatie tot hiv/soa-preventie.

Toonaangevend

Onder de deelnemers aan de internationale conferentie bevinden zich vertegenwoordigers van meer dan 92 organisaties uit alle continenten. Onder hen vooraanstaande organisaties als UNAIDS, UNDP, USAID, the Bill and Belinda Gates Foundation, the Elton John Foundation, the Ford Foundation en Human Rights Watch.

Datum, tijdstip

U bent uitgenodigd op vrijdag 6 november om 14.00 uur bij het West-Indisch Huis te Amsterdam. Om 15.30 uur is er gelegenheid voor een fotomoment en interview met sprekers en genodigden.





http://www.schorer.nl