Gemeente Wervershoof


+ Grootscheepse reddingsoefening in Onderdijk

Presentatie structuurvisie Noord-Holland 2040 in Hoorn

30 okt 2009 12:15
Gedeputeerde Laila Driessen presenteert op donderdag 5 november de Structuurvisie Noord-Holland 2040: duurzaam met ruimte. Alle inwoners van West-Friesland zijn van harte welkom deze informatiebijeenkomst bij te wonen. De bijeenkomst vindt plaats in het stadhuis van Hoorn van 18.00 tot 21.00 uur.
In de structuurvisie geeft de provincie Noord-Holland aan op welke manier zij de ruimte in de provincie de komende dertig jaar wil benutten en ontwikkelen. De provincie zet vooral in op compacte en goed bereikbare steden, omringd door aantrekkelijk groen.

Programma
De bijeenkomst bestaat uit de volgende onderdelen:
* De historische lezing: Water, Merk van Noord-Holland. Deze lezing gaat over het ontstaan van het Noord-Hollandse landschap
* Viewer met de structuurvisiekaart, met mogelijkheid om de structuurvisie 2040 verder te onderzoeken

* Informatiehoek waar u al het materiaal van de structuurvisie kunt bekijken: kaarten, MER en verordening

* Stamtafels met daarop de kaart van Noord-Holland
* Een vragenhoek

De presentatie van Laila Driessen vindt plaats om 19.00 en om 20.00 uur.

Ter inzage
U kunt de structuurvisie, de bijbehorende verordening en het plan-MER inzien op www.noord-holland.nl. Daarnaast kunt u de stukken inzien het stadhuis van Hoorn, het provinciekantoor in Haarlem en de overige gemeentehuizen in Noord-Holland. De documenten liggen ter inzage tot en met 2 december. Tot dan kunnen geĂŻnteresseerden opmerkingen indienen.

Adres: Raadhuisplein 1, 1693 EA en Postbus 41, 1693 ZG Wervershoof info@wervershoof.nl (0228) 587171