RTL Group

Nederlandse clubs donderdag opnieuw succesvol in EUFA Europa League?

Na drie wedstrijden staan de vier Nederlandse clubs er goed voor in de groepsfase van de UEFA Europa League. Ajax en PSV staan in hun poule bovenaan, sc Heerenveen is tweede en FC Twente heeft met een derde plaats (door een nadelig doelsaldo) ook nog steeds uitzicht op de volgende ronde, de knock out-fase. Tegen elke ploeg in de poule is inmiddels gespeeld en op donderdag 5 november staan de eerste returns op het programma. RTL 7 zendt deze uit, of live of als ruime samenvatting.

Na de voorbeschouwingen, start de mannenzender donderdag eerst met Dinamo Zagreb - Ajax live. Het commentaar bij deze wedstrijd komt van Leo Driessen, Marcel Maijer staat langs het veld voor de interviews. De thuiswedstrijd wonnen de Amsterdammers met 2 - 1. Daarna volgt het liveverslag van de wedstrijd Kopenhagen - PSV. Hierbij doet Vincent Schildkamp het commentaar en is Sierd de Vos ter plaatse. PSV won twee weken geleden met 1 - 0 van de Denen. Hierop volgen de ruime samenvattingen van de wedstrijden sc Heerenveen - Hertha Berlijn (uit
1 - 0 winst voor de Friezen) en FC Twente - FC Sheriff (uit 2 - 0 verlies). Humberto Tan presenteert de avond en Aad de Mos schuift bij hem aan voor het analyseren van de wedstrijden.

Behalve bij RTL 7 zijn de wedstrijden ook te volgen op internet: rtlvoetbal.nl.

Uitzending: RTL 7, donderdag 5 november
18.00 - 19.00 uur Voorbeschouwingen
19.00 - 21.00 uur Dinamo Zagreb - Ajax
21.00 - 23.00 uur Kopenhagen - PSV
23.00 - 00.15 uur Samenvattingen

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel: 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl.nl.