Royal Haskoning


Royal Haskoning neemt actief deel aan Dag van de Dialoog in Nijmegen

3-11-2009

Royal Haskoning, consultants, architecten en ingenieurs, neemt met twee gespreksleiders actief deel aan de Dag van de Dialoog in Nijmegen op donderdag 5 november 2009. De dialogen vinden plaats in ondermeer het Vasim-gebouw, het NEC stadion, in de St. Stevenskerk en het Aldenhoftheater in stadsdeel Dukenburg.

Het is de eerste keer dat dit landelijke initiatief wordt georganiseerd in Nijmegen. Het idee is simpel en doeltreffend: mensen wisselen in kleine kring ervaringen uit aan de hand van een thema. Dit levert dikwijls, naast persoonlijke ervaringen en inspiratie, nieuwe initiatieven op die de onderlinge binding versterken. Niet het praten en overtuigen, maar het luisteren staat voorop. Diversiteit van de deelnemers is een belangrijk ingrediënt van het initiatief.

Het thema dat deze dag centraal zal staan is 'Thuis in Nijmegen'. Onder leiding van een gespreksleider zullen acht personen aan één tafel samen in gesprek gaan over hoe zij zich thuis voelen in Nijmegen en hoe nog meer mensen zich thuis kunnen voelen in Nijmegen. Er zijn twee sessies: een middagsessie (13.30 - 16.00 uur) en een avondsessie (19.30 - 22.00 uur).

Royal Haskoning onderschrijft het doel van deze dag en voelt zich verbonden bij de ontwikkeling van de stad Nijmegen. Wij willen graag ook maatschappelijke betrokken zijn in en om onze kantoren; hierbij past dit initiatief. Tijdens de Dag van de Dialoog leveren wij twee gespreksleiders.

Iedereen kan zich inschrijven voor de Dag van de Dialoog via de website www.nijmegenindialoog.nl.

Meer informatie

Margie Alders
Margie Alders
T +31 (0)24 3284393
E Margie Alders