NCRV

Man bijt hond

Knuffelkar tegen herfstdepressie

Donderdag 5 november

18.55 uur, Nederland 2

In NCRVâs Man bijt hond een reportage over een knuffelkar, die helpt tegen herfstdepressie. Henk Jansen uit Amersfoort haalt elke dag afval op. Eén vuilnisbak is helemaal versierd met knuffels. Deze knuffelkar maakt hem én de voorbijgangers vrolijk.

In de docusoap âDe Haagse Bingoâ zit de hele klantenkring van de Haagse boodschappenbingo in de bus. Ze maken een uitje naar Volendam.

In âMet de muziek meeâ: het lievelingslied van Wim Hollander-Verburgt uit Zwolle, de Mars der Medici. Wim woont met zijn vrouw Aleida (zijn âsopraantjeâ) en een muisje in een aanleunwoning. Muziek is hun bindende factor, daar worden ze allebei gelukkig van. Ze hebben best veel meegemaakt, maar muziek sleept hen overal doorheen.

Ergens in ons land is âDe zwarte doosâ te vinden, met onbekende inhoud. Wint bij voorbijgangers de nieuwsgierigheid het van de angst voor het onbekende? Elke donderdag in Man bijt hond blije, boze, hilarische en hysterische reacties. De inhoud van De zwarte doos wordt uiteindelijk onthuld op de website www.manbijthond.nl.

De babbelbox staat in winkelcentrum Beverhof in Beverwijk.