Faster Forward Elements uitgebreid met schade prolongatie

05/11/2009 09:24

Faster Forward B.V.

Softwarebedrijf Faster Forward uit Bergen op Zoom heeft haar webgebaseerde ERP systeem, Faster Forward Elements, met release 3.2 fors uitgebreid. Faster Forward is sinds 2005 gefocust op de bouw van het eerste online 'all finance' ERP systeem voor de financiële sector. Op dit moment worden binnen Faster Forward Elements meer dan 100.000 hypotheekdossiers en meer dan 2 miljoen documenten beheerd.

Een belangrijk onderdeel in het Faster Forward 'all finance' model is de correcte verwerking van schade verzekeringen. In de nieuwe versie van Faster Forward Elements is het mogelijk provinciale schade verzekeringen conform SIVI P View standaarden te prolongeren. Deze nieuwe functionaliteit hebben wij samen met ABZ en SIVI ontwikkeld. Voor de verwerking van P-views binnen Faster Forward Elements wordt gebruik gemaakt van de recent door ABZ op de markt geïntroduceerde XML conversie. ABZ is een innovatieve en meedenkende partner die ervoor zorgt dat de uitwisseling van onder andere polisaanvragen, mutatiebevestigingen op een eigentijdse manier in de software van Faster Forward opgenomen kan worden.

Tevens zijn er een groot aantal verdiepingslagen gemaakt in bestaande systeem componenten.

De uren administratie is uitgebreid met weekstaten inclusief de controle voor managers. Het factureren van uren, inkoop en prijsafspraken kan nu met één handeling vanuit het dossier verricht worden.

Het provisiesysteem is voorzien van een inleessysteem waarin alle formaten van de verschillende hypotheekverstrekkers ingelezen kunnen worden. Tevens is het mogelijk rekeningcouranten conform het HDN-PX formaat te verwerken.

De laatste release van 2009 bevat een module voor de verwerking van consumptieve kredieten. Deze module wordt voorzien van FDN uitwisseling, gekoppelde premieberekeningen en rentesystemen. Zelfs de krediet offertes kunnen 'in volmacht' vanuit Faster Forward Elements opgemaakt worden.

De ondersteuning voor schadeverzekeringen wordt in 2010 voortgezet. Faster Forward brengt in het 2de kwartaal van 2010 het eerste volledige online schade volmacht systeem op de markt. Dit nieuwe systeem bevat geen enkel component van de traditionele offline volmacht schade systemen die nu op de markt beschikbaar zijn.





http://www.fasterforward.nl