Gemeente Waterland

05 november 2009

Delegatiebesluit Wet ruimtelijke ordening

Op 15 oktober 2009 heeft de gemeenteraad het "Delegatiebesluit Wet ruimtelijke ordening" d.d. 11 juni 2009 ingetrokken en gewijzigd vastgesteld.

Het Delegatiebesluit betreft de overdracht van de bevoegdheid tot het nemen van een projectbesluit, de bevoegdheid tot afwijzing van een aanvraag tot het nemen van een projectbesluit en de bevoegdheid tot het vaststellen van het bij dat projectbesluit behorend exploitatieplan van de Wet ruimtelijke ordening aan het college van burgemeester en wethouders. Bij het besluit is de beleidsregel gesteld dat de bevoegdheid niet wordt uitgeoefend dan nadat is gebleken dat de raad zich de bevoegdheid niet heeft voorbehouden. Het delegatiebesluit is vastgesteld met terugwerkende kracht tot en met 1 juli 2008.

Het "Delegatiebesluit Wet ruimtelijke ordening" ligt ter inzage op bureau VROM van het gemeentehuis. Kopieën zijn algemeen verkrijgbaar tegen betaling van de kosten per pagina. Het delegatiebesluit kunt u onderaan deze pagina bekijken en/of downloaden.
---

Bestanden:
Delegatiebesluit-nWro-15-10-09.pdf