Politie Brabant-Noord

Inbrekers slaan toe bij bedrijven

's-Hertogenbosch, 05-11-2009

Mogelijk door dezelfde daders is woensdagavond bij twee bedrijven in automaterialen op industrieterrein De Rietvelden ingebroken. Rond 18.45 uur was een bedrijf aan de Zandzuigerstraat het doelwit van inbrekers. Daar werd een deur open gebroken. Getuigen zagen een donkerkleurige auto wegrijden bij het pand. Op de Rietveldenweg werd rond 20.30 uur ingebroken bij een bedrijf. Hier werd een ruit van een deur vernield om binnen te komen. Ook hier is mogelijk gebruik gemaakt van een donkerkleurige personenauto. Ondanks dat de politie in beide gevallen zeer snel na de melding ter plaatse was, lukte het niet de daders te pakken. Het is nog niet bekend of er iets bij de bedrijven werd weggenomen. De technische recherche is ingeschakeld om onderzoek bij de bedrijven te doen.

Schijndel - Vanuit een loods van een bedrijf aan de Vlagheide werd woensdagavond vermoedelijk tussen 21.30 en 21.55 uur een aanhangwagen met daarop een loader weggenomen bij een inbraak. Daartoe werden enkel sloten vernield.

Mogelijke getuigen worden dringend opgeroepen zich te melden bij de politie via het landelijk politienummer 0900-8844 of eventueel anoniem via 0800-7000.