Deelgemeente Charlois Rotterdam

Stem op de Pendrecht Monologen!

De succesvolle theatervoorstellingen uit Pendrecht, de Pendrecht Monologen 1 en 2, zijn genomineerd voor het Kunst en Cultuur voor je Wijk festival 2009, in de categorie Culturele dynamiek en stedelijke vernieuwing.

Voor dit festival is gebruik gemaakt van bestaand videomateriaal over succesvolle projecten waarbij kunst en/of cultuur hebben bijgedragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken in de wijk. Ook het filmpje van de Pendrecht Monologen 1 en 2 is genomineerd. Je kunt nog tot en met 17 november stemmen op dit filmpje! Dat kan via http://www.kunstencultuurvoorjewijk.nl/. Je vindt de Pendrecht Monologen 1 en 2 in de categorie Culturele dynamiek en stedelijke vernieuwing.

Op 24 november worden de meest gewaardeerde binnenlandse en buitenlandse filmpjes bekroond tijdens de prijsuitreiking in Studio/K in Amsterdam.

Kunst en Cultuur voor je Wijk festival

Kunst en cultuur kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het vergroten van de leefbaarheid in de wijk. Maar op welke manier gebeurt dat? Het Kunst en Cultuur voor je Wijk filmfestival moet die vraag beantwoorden.