Gloednieuwe Sinterklaassingle Ik droom van Sinterklaas (dance)

05/11/2009 12:19

Stichting Apollo Kids

Haarlem, donderdag 5 november 2009

Gloednieuwe Sinterklaassingle Ik droom van Sinterklaas (dance)

Donderdag 5 november 2009: release gloednieuwe Sinterklaassingle Ik droom van Sinterklaas (dance) van APOLLO kids. Componist/tekst: Guy Renardeau. Techniek: Guy Renardeau. Geluidsstudio: Apollo Recording Studio. Mastering: Studio Zeezicht.

Van de Sinterklaassingle Ik droom van Sinterklaas is ook een TV-clip gemaakt. Spel: Rosa (uit de serie korte tv-films Mèh) en dj Guy. Regie: Bart Bosch. Producent: APOLLO kids. Deze 2-delige TV-clip is nu te zien op YouTube, Hyves, www.apollokids.nl

APOLLO kids deed in de zomer van 2004 zijn intrede in de Nederlandstalige muziekwereld. Het begon allemaal met een prentenboek en een muziek-CD. Dit was zo'n groot succes dat er een muziekvoorstelling van werd gemaakt. Muziekgroep APOLLO kids was een feit! Voor kinderen van 4 t/m 10 jaar was er een nieuw muziekfenomeen geboren. Het eerste prentenboek met muziek-CD Brrr; over zee van Luciënne Tomesen en Guy Renardeau kwam uit in april 2004 en werd in april 2008 opgevolgd door het prentenboek met de muziek-CD Mèh. Brrr en Mèh zijn deel 1 (zomer) en 2 (lente) uit de serie De vier jaargetijden. Van Mèh zijn 6 korte TV-films gemaakt. De CD Mèh en het prentenboek verschijnen in 2010 ook in een Duitse vertaling. De afgelopen maanden was APOLLO kids te zien en te horen op Kinderparkpop te Den Haag en op zondag 20 sept. 2009 vond in de Grote Zaal van Muziekgebouw aan 't IJ de première plaats van Klassiek voor kids met als thema: De 4 seizoenen van Guy Renardeau. Sopraan: Marijje van Stralen. In de lente van 2010 verschijnt een nieuwe CD van Guy Renardeau met muziek uit dit concert onder de titel Klassiek voor kids. Sopraan is wederom Marijje van Stralen.

De single Ik droom van Sinterklaas (dance) is vanaf 5 nov. 2009 verkrijgbaar in de cd-winkel: o.a. Musicstore, Free Record shop, Ears & Eye, Van der Leest.

Download: Legal Download, Amazon, I-Tunes, Nokia, Napster, Rapsody

Bestellen kan ook via: www.apollokids.nl/uitgeverij/sinterklaas

Distributie: DMI Records: www.dmirecords.nl

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.apollokids.nl