Gemeente Valkenswaard

bijstandverlening voor starters en zelfstandigen

Brochure bijstandverlening voor starters en zelfstandigen

Logo A2-gemeenten W&I

Ontvangt u een bijstandsuitkering en wilt u een eigen bedrijf beginnen? Of bent u zelfstandige en verkeert u tijdelijk in financiële problemen? Mogelijk kunt u dan in aanmerking komen voor financiële bijstand op grond van het Besluit bijstandverlening zelfstandigen (Bbz). Het Samenwerkingsverband Werk en Inkomen van de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende, Valkenswaard en Waalre heeft hierover de brochure 'bijstandverlening voor starters en zelfstandigen' gemaakt.

In de brochure 'bijstandverlening voor starters en zelfstandigen' staat allerlei informatie over wat het Besluit bijstandverlening zelfstandigen is en wie er een beroep op kunnen doen. U kunt de brochure opvragen bij het Samenwerkingsverband Werk en Inkomen. De brochure wordt dan naar u toe gestuurd. De brochure is daarnaast te vinden in het digitale loket van de website
werkeninkomen.rechtopbijstand.nl.

Samenwerkingsverband Werk en Inkomen
Wilt u meer weten over het Bbz of uw persoonlijke situatie voorleggen aan één van onze specialisten kunt u tijdens het telefonische spreekuur terecht bij het Samenwerkingsverband Werk en Inkomen. Onze specialisten maken dan graag een afspraak met u. Het Samenwerkingsverband is van maandag tot en met vrijdag tussen 11.00 uur en 12.00 uur te bereiken op telefoonnummer 040-2083444.