Watersportverbond - KNWV

Regioteam Overijssel op volle sterkte

donderdag 5 november 2009

Na een intensieve zoektocht naar leden, is vorige week het Regioteam Overijssel op volle sterkte aan de slag gegaan.

Giethoorn Door het vertrek van Roel Schurink en Jan Giethoorn was het team minimaal bezet. Diverse oproepen bij de verenigingen hadden geen resultaat. In de regiovergadering Overijssel van maart 2009 heeft Peter Nannenberg, districtsvertegenwoordiger in de sectorcommissie Toervaren, een voorstel gedaan om weer te komen tot een volledig regioteam, waarbij de verenigingen nadrukkelijk werden betrokken.

Het voorstel hield in dat de regio Overijssel werd verdeeld in een aantal subregioâs, de verenigingen in elke subregio waren
verantwoordelijk voor het aandragen van één kandidaat voor het regioteam.

Tijdens de twee bijeenkomsten met de verenigingen, bleek dat men een goed regioteam wel degelijk van belang achtte en dat men aanvulling van het regioteam dan ook als noodzakelijk zag. De verenigingen zijn hier enthousiast mee aan de slag gegaan, door bijvoorbeeld oproepen in clubbladen te plaatsen.

Toch bleek het ook nu moeilijk om mensen te vinden. Eind
september zijn er uiteindelijke twee kandidaten aangedragen. Ook was inmiddels op de vacature voor regiovertegenwoordiger op de site gereageerd.Â

Het Regioteam Overijssel bestaat nu uit de volgende personen:

* Jan Jaspers - Wanneperveen (persoonlijk lid) -
Regiovertegenwoordiger

* Toon Dinnissen â Steenwijkerwold (WSV Oldemarkt)

* Fre Helleman â Kampen (Zeilclub 1937)

* George Boekhoorn â Almelo (AWV)

* Wim Karel â Kampen (WSV IJsselmuiden)

De nieuwe leden zullen op de eerstvolgende regiovergadering aan de verenigingen worden voorgedragen. Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden van de regio op de regiopagina Overijssel.

Ook in andere regioâs zoekt het Watersportverbond nog leden van het regioteam of regiovertegenwoordigers. Kijk hiervoor onder Vacatures Vrijwilligers.