Deelgemeente Charlois Rotterdam

Wie wordt Charloiser van het Jaar 2009?

Ieder jaar benoemt het dagelijks bestuur van de deelgemeente Charlois iemand of een groep personen, die op een positieve manier heeft ingezet voor de Charloise samenleving tot "Charloiser van het Jaar".

Op 2 januari 2009 werd Hennie Verberne, winkelier in Zuidwijk en tevens voorzitter van Winkeliersvereniging Winkelpromenade Zuidwijk uitgeroepen tot Chaloiser van het Jaar 2008 (foto: fotopersbureau Cor Vos) Ook dit jaar kunnen inwoners van de deelgemeente Charlois - de Charloiser van het Jaar voordragen. Dus kent u iemand of een groep personen of organisatie in uw omgeving die u graag als Charloiser van het Jaar zou zien? Schrijf dan vóór 30 november aanstaande een brief aan het dagelijks bestuur van de deelgemeente, met daarin de gegevens van die persoon. En niet onbelangrijk is natuurlijk de motivatie. Waarom draagt u deze persoon of groep voor? Wat zijn zijn of haar verdiensten? Wat maakt deze prestaties bijzonder? Wat is of was het belang voor de Charloise samenleving?

Graag ontvangt het deelgemeentebestuur hiervan een zo gedetailleerd mogelijke omschrijving, om vanuit alle voordrachten een gedegen keus te kunnen maken.

Verder ontvangen wij liefst tevens naam, adres en telefoonnummer van een contactpersoon, die wij kunnen benaderen wanneer onze keuze op uw voordracht valt.

Iemand voordragen

Voordrachten voor de benoeming tot Charloiser van het Jaar moeten uiterlijk maandag 30

november 2009 binnen zijn. U kunt uw voordacht per brief sturen naar:

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Charlois

t.a.v. de afdeling Communicatie

Antwoordnummer 80522

3080 WB Rotterdam

(een postzegel is NIET nodig)

U kunt uw voordracht natuurlijk ook per e-mail doen. Het e-mailadres is: voorlichting@charlois.rotterdam.nl

Uit alle voordrachten kiest het dagelijks bestuur vervolgens de Charloiser van het Jaar 2008.

De Charloiser van het Jaar wordt bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie, op maandag 4 januari aanstaande.