Deelgemeente Charlois Rotterdam

Meehelpen aan een schoon Carnisse

Een schone buurt, waar afval gewoon in de container gaat in plaats van zomaar op straat? We vinden het allemaal even belangrijk! Maar wie wil de mouwen opstropen en er ook wat aan doen?

Randstad Uitzendbureau is in opdracht van deelgemeente Charlois op zoek naar actieve mensen, die het leuk vinden om in de wijk Carnisse in de weekenden huisvuil dat naast de afvalcontainers staat in die containers te doen. Het gaat in totaal om vier uur werk per weekend: twee uur op zaterdag en twee uur op zondag.

Randstad is voor deze klus op zoek naar mensen die al gestopt zijn met werken, die op deze manier in contact willen staan met hun buurtbewoners én die willen meehelpen met het schoonhouden van hun eigen buurt. Hier staat een kleine vergoeding tegenover

Meehelpen aan een schoon Carnisse? Neem contact op met Randstad Uitzendbureau en vraag naar Layla Scheffer of Renske Cornelissen op 010 204 05 95 of ga langs bij Randstad Uitzendbureau, Pleinweg 2 in Carnisse of de vestiging aan de Van Oldebarneveltplaats 422 (centrum)