FloraHolland


ALV Vereniging Bloemist-Winkeliers in Bleiswijk

BLEISWIJK (5 november 2009) - Op 3 november jl. hield de Vereniging Bloemist-Winkeliers haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op FloraHolland Bleiswijk. Veel Bleiswijkse aanvoerders maakten van deze gelegenheid gebruik om hun producten onder de aandacht te brengen. Zo waren er onder meer producten te zien van Van der Hoorn Succulenten VOF, Luiten Kwekerij, Corsaplant en Royal Flowers) en Terra-ondernemers.

Steeds meer sectorgerelateerde bedrijven kiezen locatie Bleiswijk als locatie voor onder meer vergaderingen en evenementen. Zo is eveneens op 3 november jl. het startschot gegeven voor vooronderzoek naar de haalbaarheid van een drijvende bloemenkas onder de naam Floating Roses. Ook voor dit evenement was vestiging Bleiswijk gastheer.

Ambities FloraHolland Bleiswijk
Dit past goed in de ambities van vestiging Bleiswijk. FloraHolland Bleiswijk ontwikkelt zich namelijk steeds meer als een kantoorlocatie agribusiness-kenniscluster Bleiswijk. Ook als vestigingslocatie voor sierteelthandelshuizen die veel directe stromen verwerken is Bleiswijk in trek. Zo heeft logistiek dienstverlener Gist onlangs het aantal gehuurde vierkante meters op FloraHolland Bleiswijk uitgebreid van 3500 m2 naar 7000 m2.