Politie Gelderland-Zuid

Twee autos in de sloot

Ravenswaaij, 05-11-2009 o Donderdagochtend omstreeks 11.30 uur zijn twee personenautos na een aanrijding op de kruising van de Prinses Margrietstraat en de Maatsteeg in een sloot terecht gekomen.

Een auto met daarin een 24-jarige vrouw en een 33-jarige man uit Tiel, reden over de Maatsteeg en verleenden geen voorrang aan een auto die van rechts kwam over de Prinses Margrietstraat. Deze auto werd bestuurd door een 27-jarige vrouw uit Asch. Bij haar zaten twee kinderen in de auto van 1 en 3 jaar oud. Door de aanrijding kwamen beide autos in een sloot terecht. Achteraf bleek hier maar een centimeter of tien water in te staan.

Alle inzittenden konden zelf of met behulp van omstanders de autos verlaten. Er werd met groot materieel uitgerukt. Ook de traumaheli werd ingezet. Het 3-jarige jongetje werd samen met zijn moeder voor controle overgebracht naar het ziekenhuis in Nieuwegein. De 24-jarige man en de 33-jarige vrouw zijn met onbekend letsel overgebracht naar het Rivierenland Ziekenhuis in Tiel. (14)

Laatst gewijzigd 05-11-2009 16:10 | © Regio Gelderland-Zuid |