Senternovem

05-11-2009 | Change Magazine Duurzame Mobiliteit primeur op Valkenburg

Tijdens de Innovatie-estafette Water, Transport en Mobiliteit (`Dag van Maarssen') op 4 en 5 november op Vliegkamp Valkenburg (ZH) kregen bezoekers het Change Magazine Duurzame Mobiliteit uitgereikt.

Cover Multimediaal Change Magazine

Change Magazine is een multimediale uitgave op het gebied van klimaatverandering. De huidige editie geeft een goed beeld van de ontwikkelingen op het gebied van duurzame mobiliteit, aan de hand van interviews met onder andere Guido van Woerkom (hoofddirecteur ANWB), Jan Klinkenberg (zakelijk directeur Transumo) en Frits Hermans (voorzitter Platform Duurzame Mobiliteit, EnergieTransitie). Het Platform Duurzame Mobiliteit was hoofdsponsor en redactielid.

Change Magazine
De missie van Change Magazine is om betrouwbare klimaatinformatie te vergaren, te selecteren en op toegankelijke wijze onder de aandacht te brengen. Het blad komt tot stand door medewerking van diverse samenwerkingspartners binnen overheid, wetenschap, kennisinstituten en bedrijfsleven.

Innovatie-estafette 2009
Tijdens de Innovatie-estafette - voorheen de Dag van Maarssen - presenteerden overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen de nieuwste duurzame en innovatieve ontwikkelingen in water, transport en mobiliteit. Ook werden ter plekke convenanten afgesloten over de aanpak van belangrijke nieuwe ontwikkelingen.