Gemeente Uithoorn

Wethouder Oudshoorn vertrekt na komende raadsverkiezingen

5 november 2009
Wethouder Monique Oudshoorn heeft kenbaar gemaakt na de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010 niet in aanmerking te willen komen voor een nieuwe ambtstermijn.

Monique Oudshoorn voelt zich als een vis in het water bij haar huidige bestuurlijke verantwoordelijkheden als wethouder van de gemeente Uithoorn. Zij heeft echter toch besloten hier na de komende gemeenteraadsverkiezingen geen vervolg meer aan te geven. Dit om zo een stap te kunnen zetten ten gunste van haar persoonlijke ontwikkeling in een nieuwe omgeving, met nieuwe mensen en nieuwe inspiratie.

Monique Oudshoorn is er trots op gedurende bijna 8 jaar wethouder van de gemeente Uithoorn te zijn geweest. Zij typeert het wethouderschap als "een eervolle, leerzame en verantwoordelijke functie".

Monique Oudshoorn heeft er als wethouder plezier in om samen met anderen maatschappelijke resultaten te boeken. Er zijn de afgelopen jaren in Uithoorn en De Kwakel veel en belangrijke ontwikkelingen geweest en initiatieven ontstaan. Daar heeft zij op gemeentelijk en regionaal niveau van harte een stimulerende en faciliterende rol in vervuld.

De wethouder kan nog niets zeggen over wat zij na maart 2010 gaat doen.

Er liggen nog wat zaken die afgerond moeten worden. "Het werk van een gemeentebestuurder is nooit klaar", volgens Monique Oudshoorn, "dus in de nieuwe raadsperiode is er voor mijn opvolger nog voldoende werk voorhanden".

foto: wethouder Oudshoorn

foto: wethouder Oudshoorn

klik op de foto voor een vergroting
^