VU medisch centrum

Alumnikring maakt plannen 2010 bekend


5 november 2009

De alumnikring geneeskunde VUmc kijkt terug op een succesvol eerste jaar; de teller staat op dit moment op ruim 450 leden. Maar dat kan natuurlijk nóg beter. Eind november start daarom een nieuwe ledenwerfactie onder oud-geneeskundestudenten met als doel het ledenaantal te verhogen tot 600. Alle medewerkers die hun artsenbul bij VUmc hebben behaald worden namens voorzitter Ed van der Veen van harte uitgenodigd om lid te worden.

Programma
Nieuwjaarsconcert 2010: Op zondagmiddag 24 januari zal het VU orkest een speciaal concert geven voor alumni en leden van de Vereniging in het Concertgebouw te Amsterdam. Op het programma staan werken van Stravinsky en Prokofjev. Leden van de alumnikring geneeskunde krijgen een uitnodiging om dit concert gratis bij te wonen. Alumnidag 2010: Op zaterdag 27 maart vanaf 14.00 uur vindt in VU medisch centrum de tweede alumnidag plaats. het is dé gelegenheid om met jaargenoten herinneringen op te halen en te horen over de huidige onderwijs en onderzoek. Het programma is nog vol in ontwikkeling maar bekend is dat Gerrit van der Wal, inspecteur voor de Volksgezondheid en VUmc-alumnus als spreker wil optreden.

Daarnaast ontvangen leden een uitnodiging voor Literatuur en Geneeskunde in september, het wetenschapsmagazine Synaps en zijn zij automatisch aangesloten bij VUconnected, de netwerkorganisatie van VU, VU medisch centrum en VU Windesheim.

Meer informatie www.VUmc.nl/alumni of neem contact op met Bernie Hermes of Dyske Beelen, dienst communicatie, via alumni@VUmc.nl , tst. 43165.
bron: Tracer