NEN


Arbo- en preventiecongres: veilig en gezond werken

donderdag 5 november 2009, 12:56

Goede arbeidsomstandigheden horen bij een duurzame organisatie. Dat betekent dat alle medewerkers veilig en gezond werken tussen de oren moeten hebben, óók het management. Het Arbo- en preventiecongres 2009 wijst u de weg.

Als arbofunctionaris wilt u graag zien dat uw initiatieven blijvend resultaat opleveren en zoekt u aansluiting bij de strategie van de organisatie. Het Arbo- en preventiecongres 2009 helpt u daarbij. Deze dag staat geheel in het teken van 'Kleur bekennen' en daarmee van het creëren van goede arbeidsomstandigheden. Duurzaamheid is daarbij het devies. Het herkennen van de diverse stadia van 'duurzaam zijn' is de eerste stap naar een betere advisering en een grotere bijdrage in de groei van duurzaamheid van de organisatie.

Een greep uit de onderwerpen die tijdens deze dag aan bod komen:
* Discussie over de (on)zin en de (on)mogelijkheden van een kosten-batenanalyse

* Hoe past de arbocatalogus in uw veranderstrategie?
* RI&E als cultuurtool

* Integraal gezondheidsmanagement: hoe het denken rond gezondheid bij kan dragen aan de inzetbaarheid van mensen
* Veiligheidscultuur en innovatie

Programma
Het Arbo- en preventiecongres 2009 wordt gehouden op 19 november 2009 in 7AM gelegen nabij het Buitenhof in Den Haag. Prof.dr. Tjabe Smid zal fungeren als dagvoorzitter en vanaf 's ochtends half tien is er een plenair ochtendprogramma met drie lezingen. Na de lunch kunt u kiezen uit negen workshops en tijdens het forum 'Arbo-Anders' zullen gerenommeerde sprekers discussiëren over de stellingname van prof.dr.ir. Jan Dul, dat veilig en gezond werken gecombineerd moet worden met kortetermijndoelen van een organisatie.

Voor wie?
Dit congres sluit perfect aan bij iedereen die zich ten doel stelt een bijdrage te leveren aan de groei van hun bedrijf of hun klanten, ook in de huidige, schijnbaar minder geschikte, tijden.

Inschrijven
Voor deze dag vol leren, inspireren en netwerken betaalt u EUR 495,-. De prijs is exclusief BTW, maar inclusief koffie, thee, lunch en de documentatiemap. Klik hier voor meer informatie of schrijf u direct in op www.arbo-online.nl/congres.

zie ook de volgende gerelateerde onderwerpen:
NEN-EN-ISO 9004:2008 Ontw. en (Norm) NEN-EN-ISO 11200:2009 en (Norm) NEN-EN-IEC 62061:2005 en;fr (Norm)