AEGON

AEGON verbetert tarief direct ingaande lijfrente

Na een eerdere verhoging in september heeft AEGON het tarief van zijn direct ingaande lijfrente (AEGON Garantie Inkomen) in november 2009 nog eens extra verbeterd. Het uitkeringstarief wordt verhoogd, waardoor AEGON, in het veel gesloten segment `2 levens' (uitkering langstlevende), nu met zijn tarief in de top van de intermediair verzekeraars staat.

Met deze tariefsverhoging versterkt AEGON zijn concurrentiepositie en biedt klanten tijdens het expiratieseizoen een goed tarief voor direct ingaande lijfrentes. Bovenop de tariefverbetering ontvangt de klant een extra tariefverhoging van 10 basispunten als de financieel adviseur zijn aanvraag digitaal indient via AEGON Intermediair Portal.

Consumentencampagne
AEGON is een consumentencampagne gestart die gericht is op klanten met een expirerende lijfrente. Via radiospotjes en advertenties in kranten en tijdschriften, worden consumenten gestimuleerd om www.aegon.nl te bezoeken. Op een speciale pagina vindt men informatie, een lijfrentestappenplan en een rekenmodule. Hiermee helpt AEGON de klant inzicht te krijgen in de mogelijkheden die hij/zij heeft met een expirerende lijfrente. Voor een toegesneden advies wordt de klant via de site verwezen naar een financieel adviseur naar keuze.