Ingezonden persbericht


BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 30 oktober 2009

EXTREME SPORTEN IN TRICKMANIA

TRICKS VAN PRO'S EN WANNABEES OP 101.TV

Kitesurfers, skateboarders, surfers, inliners, wakeboarders, breakdancers, snowboarders, windsurfers en bmx'ers . Allemaal adrenalinejunks die hun vetste tricks laten zien in het nieuwe programma Trickmania op 101.TV. Presentatrices Marleen Dijkhoff en Geraldine Kemper gaan met de pro's op pad om af te reizen naar de beste events, de meest bizarre tricks live te bekijken en meegezogen te worden in de verslavende lifestyle. Trickmania is vanaf 5 november iedere donderdag om 18.00 en 21.00 uur te zien op 101.TV en te vinden op trickmania.101.tv.

Dat de sporten in Trickmania niet zonder risico zijn, bewijst Marleen in de tweede aflevering helaas zelf. Tijdens het wakeboarden met wereldkampioen Mike Ketellaper maakt Marleen een schanssprong met extreem pijnlijke afloop. Omdat een presentatrice van Trickmania niet alleen langs de zijlijn meekijkt, maar ook zelf nieuwe skills leert heeft Geraldine het team versterkt. Zij neemt een aantal afleveringen over waarin ze er onder andere achter komt hoe het voelt om als B-girl voor een publiek te breaken en hoe scarry het is om een vert te droppen. Marleen reist ondermeer met viervoudig Nederlands Kampioen kitesurfen Kevin Langeree naar Frankrijk en gaat ondanks haar gebroken enkel alle evenementen af.

Niet alleen de pro's en presentatrices poppen dikke tricks in Trickmania. Op trickmania.101.tv kan iedereen zijn filmpje van een geslaagde trick of gruwelijke bail uploaden en aan iedereen laten zien. 101.TV, het snelste 24-uurs kanaal, is te ontvangen via digitale televisie of op www.101.TV. Op de zender en via de website zijn niet alleen de programma's van BNN te bekijken, maar ook eigen producties zoals 101Barz, 101Sketch, Gamer01 en Egotrip.