Beter Bed Holding NV

Published: 08:00 21.10.2009 GMT+2 /HUGIN /Source: Beter Bed Holding NV /AEX: BBED /ISIN: NL0000339703

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Beter Bed Holding N.V. op 5 november 2009

De Raad van Commissarissen van Beter Bed Holding N.V. nodigt aandeelhouders en andere stemgerechtigden van Beter Bed Holding N.V. uit voor een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders op donderdag, 5 november 2009 om 14.00 uur in het Hilton Hotel, Apollolaan 138, 1077 BG te Amsterdam met als agendapunt onder meer het voornemen van de Raad van Commissarissen tot benoeming per 1 maart 2010 van de heer Drs A.H. Anbeek tot statutair directeur en voorzitter van de directie in verband met het aftreden per gelijke datum van de heer Mr Drs F.J.H. Geelen.

Voor de procedure tot het bijwonen van deze Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders verwijzen wij u naar de oproepadvertentie op onze website www.beterbedholding.com.

Profiel
Beter Bed is actief in de Europese markt voor slaapcomfort. De activiteiten omvatten detailhandel met ca. 1.050 winkels, via de ketens Beter Bed (actief in Nederland), Matratzen Concord (actief in Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland, België en Polen), El Gigante del Colchón (actief in Spanje), BeddenReus, Dormaël en Slaapgenoten (alle drie actief in Nederland) en MAV (actief in Duitsland). Verder is Beter Bed Holding via haar dochter DBC International actief in de ontwikkeling en groothandel van merkartikelen in de slaapkamerbranche in Nederland, België, Duitsland en in Spanje. Beter Bed Holding behaalde in 2008 een netto-omzet van ¤ 358,6 miljoen en is sinds december 1996 genoteerdd aan Euronext Amsterdam. Het aandeel Beter Bed Holding is opgenomen in de Amsterdam Small cap Index.