Gemeente Baarn

Welzijnsonderzoek Baarn deze week van start

Deze week start de gemeente een onderzoek naar hoe inwoners het welzijnsaanbod in Baarn ervaren. Het onderzoek wordt voor de gemeente uitgevoerd door het bureau BMC. Ruim 2500 willekeurig gekozen Baarnaars zullen deze week de vragenlijst thuis ontvangen, met het verzoek de lijst vóór 26 november ingevuld terug te sturen. Daarnaast wordt aan ongeveer 300 jongeren gevraagd mee te doen, via de middelbare scholen. De gemeente gebruikt de uitkomsten van het onderzoek ter verbetering van welzijnvoorzieningen en welzijnsactiviteiten. Alle antwoorden worden zorgvuldig en strikt anoniem behandeld.

Aanbod

In Baarn hebben we een uitgebreid aanbod van activiteiten die door de verschillende welzijnsinstellingen worden georganiseerd. Het is de bedoeling dat dit aanbod zo goed mogelijk aansluit op uw wensen, behoeften en leefsituatie. Mede op basis van de uitkomsten van het onderzoek, ontwikkelen we voor de komende jaren ons welzijnsbeleid en vullen we het lokale aanbod verder in.

Resultaten
In januari verwachten wij de resultaten van dit onderzoek. Deze worden bekend gemaakt via onze gemeentelijke website en de huis-aan-huisbladen.