Ingezonden persbericht


Chrysler en Dodge blijven gewoon leverbaar in Nederland

Amsterdam, 4 november 2009:

De parallel importeur IMPORT USA CARS.nl blijft de Amerikaanse merken CHRYSLER en DODGE in haar assortiment houden. Import-Usa-Cars.nl importeert al vanaf 1970 auto's uit de USA tegen heel aantrekkelijke prijsstellingen.

Particuliere en zakelijke rijders kunnen vanaf heden bij ons profiteren van flinke besparingen doordat wij van Import-Usa-Cars.nl elke Chrysler of Dodge naar uw keuze zal kunnen blijven leveren en onderhouden. De keuze van FIAT om met CHRYSLER en DODGE te stoppen in Europa biedt voor ons zeer veel perspectief en wij zullen ons nog verder uitbreiden in de import van deze merken. Alles wat nodig is om de auto te importeren, wordt door ons bij Import-Usa-Cars geregeld. Het reguliere onderhoud en extra's, zoals telefoon of navigatie kunnen ook geregeld /verzorgd worden. De auto's worden bovendien met volledige fabrieksgarantie vanuit onze showroom in Amsterdams afgeleverd.

Import-Usa-Cars.nl is een Amsterdams bedrijf dat al het regelwerk uit handen neemt voor elk automerk uit de Usa. Martijn Wolfs, directeur van Import-Usa-Cars.nl "Nederlanders rijden graag in onze nieuw geimporteerde auto's. Logisch, want op een Amerikaanse auto bespaart men al snel duizenden euro's. In het topsegment loopt dat zelfs al snel op tot enkele tienduizenden euro's. Er komt alleen nogal wat regelwerk bij kijken om een auto in Amerika aan te schaffen en in Nederland te importeren. Dat werk nemen wij onze klanten volledig uit handen. En dat doen we natuurlijk ook voor elke Chrysler of Dodge klant. Wij hebben hier een eigen werkplaats, kennis, ervaring en zo mogelijkheden om Chrysler en Dodge-rijders in de auto van hun keuze te laten rijden zoals ze gewend zijn. Maar dan wel aanzienlijk goedkoper.

Ook bedrijven kijken steeds vaker over de grens voor de zakelijke auto's. Martijn Wolfs: "wij zien het afgelopen jaar een grote groei in de vraag naar Dodge RAM Pick-up's en die kunnen wij vanuit voorraad leveren tegen scherpe prijzen. De lage dollar en de nieuwe productlijnen van deze merken zorgen voor een betaalbaar en luxer alternatief in het exclusieve segment.

Kijk maar even op Import-Usa-Cars.nl, bel, 020-4109099 of kom langs op Keurenplein 9 in Amsterdam-Osdorp en profiteer dit jaar nog van paralel-import van uw Amerkaanse auto.


---

Noot voor de redactie (