Ingezonden persbericht


Persbericht

5 november, 2009

Pieter de Bruin van Avanade benoemd tot Microsoft MVP

Pieter de Bruin, Solution Manager Application Development bij Avanade, is uitgeroepen tot Microsoft Most Valuable Professional (MVP). Hij ontvangt de prijs voor zijn vrijwillige bijdrage aan de Visual Studio Team System (VSTS)-community. VSTS is Microsoft's oplossing voor voorspelbare en gecontroleerde softwareontwikkeling.

"Sinds de eerste bètaversie van VSTS in 2005 werk ik bij klanten en intern met het product", zegt Pieter de Bruin. "De ervaring die ik daarmee opdoe deel ik met de community via presentaties, artikelen en online. Ook geef ik Microsoft feedback op haar product. Al deze zaken zijn door Microsoft geëvalueerd en naar aanleiding hiervan ben ik tot MVP uitgeroepen."

"De MVP Award wordt toegekend aan buitengewone technische experts", aldus André Huizing, general manager bij Avanade Nederland. "Waar het om gaat is dat zij hun kennis delen met anderen en een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de Microsoft-technologie. Dit heeft Pieter het afgelopen jaar zeer sterk gedaan en daarom zijn we erg verheugd dat hij deze titel heeft behaald."

(173 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE