Ingezonden persbericht


Persbericht

Samenstelcontent van Fiscount beschikbaar in Unit 4 Auditor

~ Werkprogramma's van alle grote vakorganisaties inzetbaar via accountancysoftware van Unit 4 Agresso ~

Veenendaal, 5 november 2009 - Bedrijfsoftwareleverancier Unit 4 Agresso en Fiscount, kennisorganisatie voor accountantskantoren, hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor het aanbieden van samenstelcontent aan accountantskantoren. Fiscount levert de werkprogramma's, checklists en documenten voor de accountantspraktijk van het Fiscount Kwaliteitssysteem. Unit 4 Agresso verzorgt de technische realisatie in Unit 4 Auditor.

Via deze software voor procesondersteuning bij cliëntopdrachten als samenstel, controle, beoordeling of due diligence, kunnen accountantskantoren op een efficiënte en beheersbare manier gebruik maken van de praktische vakkennis van Fiscount.

Door de integratie van Fiscount-kennis in Unit 4 Auditor zijn taakstructuren vast te leggen op dossierniveau. Zo voldoen de bij Fiscount aangesloten kantoren, die gebruik maken van Unit 4 Auditor, aan de vaktechnische normen en beroepsregelgeving. Behalve werkprogramma's van Fiscount zijn werkprogramma's van alle grote vakorganisaties, NOAB, SRA, NOVAK, Auxilium en Extendum, inzetbaar via Unit 4 Auditor.

BERICHT VOOR DE REDACTIE




Ingezonden persbericht