Ingezonden persbericht



Héél creatief Nederland voelt zich op Hobby & Vrije tijd thuis!

Leeuwarden - van donderdag 5 t/m zondag 8 november opent het WTC Expo Leeuwarden haar deuren weer voor de grootste hobbybeurs van Noord-Nederland, Hobby & Vrije tijd. Het programma van deze oergezellige beurs belooft weer heel veel vermaak voor jong en oud.

Hobby & Vrije tijd is één grote verzameling van de nieuwste producten, leuke workshops, demonstraties en shows. Zo zijn er de unieke en schitterende vlieg- en vaarshows, kan men aanschuiven bij een workshop glaskralen branden of bloemschikken, en is er dit jaar een speciaal Kinderplein waar de kinderen o.a. hun eigen lampion voor Sint Maarten kunnen maken. Daarnaast presenteert Jeugdcircus Saranti op Hobby & Vrije tijd haar nieuwste show "JuBiLeA".

Nieuw op de beurs!
Nieuw dit jaar is de prachtige filmset van Filmclub de 'Kleare Kimen' waar je zelf in de `spotlights' staat. Op zaterdagmiddag komt Frans Zwaagstra, bekend van Man bijt hond, op de stand van de 'Klaere Kimen'. Ook nieuw zijn de culinaire partijen met demonstraties, proeverijen en allerlei culinaire producten.

Het geheel wordt muzikaal omlijst met op zaterdag optredens van het Leeuwarder Shantykoor en zanger Jan-Joost uit Sneek. Op zondag komen Willem Kruijt en Rinus met de hit `hé Marlous' (de internet hit sensatie van youtube.com) optreden op de stand van Radio Vlieland. De optredens worden live uitgezonden.

Kortom, Hobby & Vrije tijd is absoluut uniek in opzet en is ieder jaar weer een verrassing voor het publiek. Kijken, beleven, ontdekken en genieten zijn dé ingrediënten voor een gezellig gezinsuitje!



Entreeprijzen Hobby
Volwassenen ¤ 8,00
Kinderen t/m 12 jaar gratis
Nu ook online kaartverkoop met korting op www.hobby.wtcexpo.nl



Ingezonden persbericht