Gemeente Zwolle

Wijkplatform Wijthmen op 5 november 2009

Datum uitgave persbericht: 10/29/2009

Wijkwethouder Janco Cnossen nodigt bewoners van Wijthmen uit voor het wijkplatform op donderdagavond 5 november aanstaande, in het Kulturhus, Erfgenamenweg 14. De bijeenkomst begint om 20.00 uur.

Tijdens het wijkplatform wordt teruggeblikt op de bijeenkomst van de provincie over de N35. Ook wordt de stand van zaken gegeven over de visie Wijthmenerplas, het dorpsplan Wijthmen en de nieuwbouw Ploegweg. Daarnaast komt de `Premie op actie' aan de orde.

Spreekuur

Voorafgaand aan het wijkplatform houdt wijkwethouder Janco Cnossen een spreekuur, vanaf 19.00 uur. Daarbij gaat het om meer persoonlijke vragen en opmerkingen. Bewoners hoeven zich hiervoor niet vooraf aan te melden.

Wijkplatform

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform.
Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt die alle bezoekers van het platform ontvangen. Het verslag is ook op te vragen bij de wijkservicepunten via Telefonisch Servicecentrum (TSC) op telefoonnummer 14038. De data van de verschillende wijkplatforms (en verslagen) zijn te vinden op www.zwolsewijken.nl.

Bron: afdeling Communicatie
Datum van 29-10-2009 tot 28-11-2009