Ingezonden persbericht


Persbericht

Salesforce.com kondigt Dreamforce 2009 aan
~ Colin Powell spreekt tijdens zevende editie van salesforce.com's jaarlijkse cloud computing event ~

Utrecht, 5 november 2009 - Salesforce.com (NYSE; CRM), de onderneming voor zakelijke cloud computing, kondigt Dreamforce 2009 aan, het cloud computing-evenement van het jaar.

Eregast Generaal Colin L. Powell, de vijfenzestigste staatssecretaris van de Verenigde Staten, is op het gebruikers- en ontwikkelaars-event aanwezig als spreker. Hij doet dit samen met salesforce.com's voorzitter en CEO Marc Benioff. Dreamforce 2009 vindt plaats in het Moscone Convention Center in San Francisco van 17 tot en met 20 november van dit jaar. Er zullen naar verwachting 12.000 bezoekers deelnemen aan de ruim driehonderd sessies. Ook zijn ruim tweehonderd partnersponsors aanwezig tijdens het evenement.

"Na Dreamforce 2008 was ik weer helemaal op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en gemotiveerd om mijn eigen organisatie naar een hoger niveau te tillen", zegt Phil Rowlinson, vice president sales operations bij IntraLinks. "Ik kijk dan ook erg uit naar de editie van dit jaar."

"Als CIO raak ik erg geïnspireerd door wat ik leer bij Dreamforce", zegt Doug Menefee, CIO bij Schumacher Group. "Ieder jaar dat ik deelneem, kom ik thuis met nieuwe plannen hoe onze organisatie cloud computing kan benutten om de kwaliteit van de zorg die wij leveren te verbeteren."

Dreamforce 2009 is er op gericht om succes te stimuleren bij klanten, partners en ontwikkelaars door het gebruik van de Sales Cloud, de Service Cloud en de Custom Cloud. Deelnemers leren optimaal gebruik te maken van hun huidige investeringen. Ook komen zij meer te weten over nieuwe mogelijkheden binnen Salesforce CRM-applicaties, het Force.com-platform en de AppExchange. Bovendien maken deelnemers kennis met de productteams van salesforce.com, horen ze de ervaringen van ruim driehonderd ervaren gebruikers bij klanten en partners, krijgen ze ter plekke training en leren ze best practices en strategieën om succes te behalen met cloud computing.

Gratis toegang tot keynote en exporuimte
Salesforce.com biedt gratis toegang tot de keynote- en de Cloud Expo-ruimte. Hierdoor kunnen bezoekers zelf de toekomst van cloud computing ervaren en een bezoek brengen aan de grootste verzameling cloud-oplossingen onder één dak. Wie gebruik wil maken van dit aanbod kan zich aanmelden op www.dreamforce.com met registratiecode EXPOCLO.

Salesforce.com Foundation tijdens Dreamforce
Tijdens het Dreamforce-event van dit jaar worden meer dan achthonderd non-profit deelnemers verwacht. Door het 'Dreamforce Gives Forward'-programma worden non profit-organisaties gekoppeld aan deelnemers voor kosteloze technologische ondersteuning. Honderden bezoekers participeren ook in het Dreamforce vrijwilligers-event in het Eco Center op Heron Head's Park op dinsdag 17 november. Voor meer informatie, of om aan te melden, kijk op: www.dreamforce.com .

Vierde editie Appy Awards
Tijdens Dreamforce worden voor de vierde keer de Appy Awards uitgereikt. Deze awards zijn bedoeld voor klanten, partners en ontwikkelaars die de beste en krachtigste vernieuwingen hebben geleverd op het gebied van cloud computing. Awards worden uitgereikt onder ruim vierhonderd partners die samen meer dan achthonderd applicaties beschikbaar maken op de AppExchange en meer dan 120.000 op maat gemaakte applicaties hebben gebouwd op Force.com.

Cloud computing Eco-system
Er zullen honderden partners aanwezig zijn om vernieuwingen in het cloud computing eco-systeem te tonen. Aanwezig zijn onder andere Platinum sponsors Accenture, Appirio, Astadia, Bluewolf, BMC Software, CA, Callidus, D&B en Deloitte.

Gold en Silver sponsors tijdens Dreamforce zijn onder andere Adobe Systems, Aprimo, Apttus, AT&T, BigMachines, Boomi, Cast Iron Systems, Cisco Systems, Cloud9 Analytics, CloudTrigger, Cognizant, CRMFusion, DocuSign, EDL Consulting, Eloqua, ExactTarget, FinancialForce.com, FPX, Fujitsu Consulting, Genius.com, iContact, iLinc Communications, inContact, Informatica, Informavores, infoUSA/Sales Genie, InsideView, IBM, Jobscience, LiveOps, Marketo, Model Metrics, Motorola, Pervasive Software, Ping Identity, PivotLink, QlikTech International, Research in Motion, Ricoh, Right90, ServiceMax, Sesame Software, StrikeIron, Ultra Nova Coding, Varicent, Verizon Wireless, Vetrazzo, Vtrenz, Xactly, en vele anderen.

Registreren voor Dreamforce
Registreren voor het evenement kan via http://www.salesforce.com/dreamforce.

Word fan van Dreamforce op Facebook: http://www.facebook.com/dreamforce.

Volg Dreamforce op Twitter: www.twitter.com/dreamforce.




Ingezonden persbericht