Ingezonden persbericht


Persbericht

Efficiënte automatisering bij CZ door HP's Managed Print Services HP Web JetAdmin stroomlijnt processen en vermindert hoeveelheid papierafval

Amstelveen, 5 november 2009 - HP heeft een driejarige overeenkomst met CZ gesloten om diens kantoorgerelateerde printing en digitale imaging activiteiten in Nederland te ondersteunen. Door de samenwerking zal CZ, een van de grootste zorgverzekeraars in ons land, zijn printcapaciteit volledig automatiseren om zo tijd, kosten en milieubelasting die gepaard gaan met printen te reduceren.

HP's Imaging & Printing Group (IPG) zal alle onderdelen van CZ's printomgeving - van de bevoorrading van hardware en het beheren van software tot het leveren van supplies - voor zijn rekening nemen. In nauwe samenwerking ontwikkelden HP en CZ een op maat gemaakte workflow met HP's printerbeheeroplossing Web Jetadmin en Universal Print Driver (UPD) software. Hiermee wordt automatisch de juiste papierlade ingezet, afhankelijk van het soort document dat afgedrukt moet worden. Dit betekent dat printen minder tijd kost en de hoeveelheid papierafval sterk zal afnemen.

CZ heeft momenteel 3.500 medewerkers die verzekeringsdiensten verlenen aan maar liefst 3,3 miljoen klanten in Nederland. Han Tanis, Chief Information Officer bij CZ, beschrijft de deal als een nauwe samenwerking met HP. "HP's Managed Print Service stelt ons in staat onze printomgeving te optimaliseren om efficiëntie te bevorderen en werkprocessen te stroomlijnen. HP begrijpt onze business goed. De op maat gemaakte Web Jetadmin oplossing zal ervoor zorgen dat documenten en labels met een verkeerde vormgeving of geprint op papier met de verkeerde header niet meer voorkomen. Met het besef dat we momenteel 60 miljoen verkeerde pagina's per jaar printen, zijn deze besparingen aanzienlijk, zowel met betrekking tot kostenbesparing als het milieu."

Kees Verton, General Manager van HP's Imaging & Printing Group in Nederland: "Bedrijven zoeken naar manieren om efficiëntie te bevorderen en kosten te reduceren zonder in te boeten aan veiligheid of corporate compliance, aangezien dat ook van groot belang voor hen is. Onze samenwerking met CZ laat duidelijk de rol zien die imaging en printing hierin kan spelen. De samenwerking is gericht op directe impact op de productiviteit door taken die voorheen handmatig uitgevoerd werden volledig te automatiseren en de printomgeving te optimaliseren om zo fouten, kosten en milieu-impact te verminderen."

HP IPG's Managed Print Services samenwerking met CZ omvat de volgende hardware en software:


· HP LaserJet M5035xs multifunction printers


· HP LaserJet P4515x printers


· HP Original Supplies


· HP Web Jetadmin 10.2


· HP Universal Print Driver 5.0

Over HP

HP creates new possibilities for technology to have a meaningful impact on people, businesses and society.HP creëert nieuwe manieren waarop technologie een positief effect kan hebben op mensen, bedrijven en de maatschappij.HP is het grootste technologiebedrijf ter wereld en beschikt over een breed portfolio op het gebied van printing, personal computing, software, services en IT-infrastructuur om de problemen van zijn klanten op te lossen.Meer informatie over HP (NYSE: HPQ)is te vinden op http://www.hp.com.

Beeldmateriaal in hoge resolutie kunt u opvragen bij Elske Hoekstra van Edelman, tel. 020-30 10 980 of mail elske.hoekstra@edelman.com.