Ingezonden persbericht


Utrecht, 05 november 2009

------------------------------

iDiDiD en Club Judge gaan samenwerking aan

Club Judge verschaft de sociale evenementenagenda iDiDiD toegang tot haar database. iDiDiD helpt met behulp van een vernieuwende techniek mensen bij het ontdekken van evenementen via internet en is dus gebaat bij een zo uitgebreid mogelijk aanbod aan evenementen. Club Judge is een van de grootste en meest vooraanstaande Nederlandstalige e-zines op het gebied van dance muziek en events en wil op haar beurt zo veel mogelijk dance liefhebbers bereiken en informeren. Een samenwerking betekent dus voor beide partijen een toegevoegde waarde. iDiDiD helpt mensen bij het ontdekken van evenementen. Door gebruik te maken van koppelingen tussen netwerken als Hyves, Facebook en Twitter krijgt iDIDID een beeld van iemands interesses en kan hem of haar op die manier uitgaanstips op maat geven. Een bruikbare techniek dus voor frequente bezoekers van dance events die niet geïnteresseerd zijn in pop- en rockconcerten en -festivals. Arjan Stroeve, CEO van iDiDiD: "Op iDiDiD is al veel informatie over dance events te vinden, maar wij willen onze bezoekers en gebruikers graag zo uitgebreid en specifiek mogelijk bedienen. Club Judge is met een agenda die gemiddeld bestaat uit zo'n 1000 events per maand een specialistische en zeer volledige site als het gaat om dance muziek, dus een samenwerking met een dergelijke partij betekent een serieuze aanwinst voor onze database. Daarnaast zijn dance liefhebbers vaak ook zeer actief op netwerken als Hyves, Facebook en Twitter, voor hen kan iDiDiD een absolute meerwaarde hebben."

iDiDiD helpt gebruikers op een leuke, gemakkelijke én betrouwbare manier bij het ontdekken van evenementen. Dat sluit goed aan bij de filosofie van Joel Goudsmit, oprichter van Club Judge. "Ik heb Club Judge opgericht uit onvrede over het gebrek aan objectieve informatie over clubs en de events die door desbetreffende clubs georganiseerd worden. Daarom besloot ik zelf maar een concept te ontwikkelen, waarbij de basis is dat de clubs en events beoordeeld worden door onze "judges". De filosofie van iDiDiD is er op gebaseerd dat je via vrienden geïnformeerd wordt over leuke evenementen. Dat is natuurlijk per definitie een objectieve en betrouwbare manier van het verkrijgen van informatie. Daarmee vormt iDiDiD een uitstekend hulpmiddel om onze verworven informatie op een verantwoorde en betrouwbare manier te verspreiden", aldus Joel Goudsmit van Club Judge.

Onlangs voegde iDiDiD al de evenementen van het Uitburo en Lords of Metal aan haar database toe. Met de uitbreiding van het bestand met de evenementen van Club Judge groeit het aanbod op iDiDiD in rap tempo. ------------------------------