Gemeente Zwolle

Eerste kavels nieuwe buurt Oude Mars verloot

Datum uitgave persbericht: 11/05/2009

Zeker elf huishoudens hebben concrete belangstelling voor een toekomstige woning op De Oude Mars. Woensdag 4 november 2009 zijn via een loting de eerste tien kavels toegewezen. Op de Oude Mars ontwikkelt de gemeente Zwolle een bijzondere buurt, waar royale en exclusieve woningen komen in een landgoedsfeer.

Inschrijvingen

Onlangs konden belangstellenden voor het ambitieuze project zich inschrijven voor een van de beschikbare kavels uit de eerste fase van uitgifte. Bij het sluiten van de termijn op 30 oktober bleken elf inschrijvingen te zijn ontvangen. De gemeente is tevreden over dat aantal. De notaris heeft woensdag 4 november 2009 de inschrijvingen via loting over de door de geĂŻnteresseerden uitgekozen kavels verdeeld.

Vervolg

Voor de aspirant-kopers wordt een bijeenkomst georganiseerd waar zij de vervolgprocedure uitgelegd krijgen. Na het tekenen van een reserveringsovereenkomst volgt het opstellen van een bouwplan, in samenspraak met de architect van keuze van de aspirant-kopers. Op de Oude Mars geldt een grote mate van vrijheid bij het ontwerpen van de woning en de indeling van de kavel.

Meer informatie

Meer informatie over het bijzondere bouwproject is te vinden op deze site, oudemarszwolle.nl.

Bron: afdeling Communicatie
Datum van 05-11-2009 tot 04-12-2009