Gemeente De Marne


Mantelzorg op 6 november 2009

Dag van de Mantelzorg op 6 november

De Dag van de Mantelzorg is bedoeld om zoveel mogelijk mantelzorgers in het zonnetje te zetten en - als daar behoefte aan bestaat- hen te informeren over allerlei vormen van ondersteuning.
Inmiddels zijn er in Nederland al 11 landelijke Dagen van de Mantelgzorg geweest. Per jaar nemen ongeveer 220 grote en kleine organisaties deel aan de Dag.

Ook in de gemeente De Marne bestaat de wens om de mantelzorgers eens "te verwennen". Een dagje even niet hoeven te zorgen, niet hoeven op te letten of even niets te organiseren.
Een aantal organisaties die actief zijn op gebied van de mantelzorg hebben besloten de krachten te bundelen en gezamenlijk een Dag van de Mantelzorg te organiseren.

Op 6 november 2009 wordt in de Borg Verhildersum in Leens en in de daarbij behorende boerderij de Dag van de Mantelzorg gehouden van 10.00 tot 15.30 uur. Op deze dag organiseren wij diverse activiteiten voor mantelzorgers en degene die zij verzorgen. Door deze dag voor zowel de mantelzorger als de mantelverzorgde te organiseren sluiten wij helemaal aan bij het landelijke thema van deze dag nl. " Mantelzorg? Doe het samen ! "
Houd deze dag alvast vrij in uw agenda. De komende tijd wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten!

Leens, 18 juni 2009.