Chronisch zieken en Gehandicapten Raad Nederland

Week Chronisch Zieken: doe mee in 2009

De CG-Raad nodigt u van harte uit voor de Week Chronisch Zieken. Dit jaar is het thema `Tijd voor Leven'. Er is extra aandacht voor vrijetijdsbesteding. De Week Chronisch Zieken start op vrijdag 6 november en eindigt op zaterdag 14 november. De CG-Raad is een samenwerkingspartner van de Week van de Chronisch Zieken.

Vrijetijdsbesteding is voor mensen met een beperking of aandoening belangrijk. Want in uw vrije tijd kunt u genieten en dat is een belangrijke basis voor uw welbevinden.

Aanmelden

Meld uw activiteit aan op www.chronischziek.nl. U vindt hier ook een handleiding met tips voor het organiseren van activiteiten.

Activiteiten

Uw organisatie kan meedoen met allerlei soorten activiteiten. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld een congres, verwendag, sportactiviteit, informatiestand, meldlijn, tentoonstelling, actie of iets anders. Uw activiteit hoeft niet perse aan te sluiten bij het thema `Tijd voor leven'. Het Revalidatiefonds vraagt of u mee wilt werken aan een onderzoek over toerisme in Nederland. Heeft u of iemand in uw omgeving een lichamelijke beperking? En heeft u ervaringen met vakanties en dagjes uit in Nederland? Vul dan het toegankelijkheidsonderzoek in. U kunt de vragenlijst invullen tot en met 30 juli. De CG-Raad werkt mee aan dit onderzoek.

(Geplaatst: 30 juni 2009)

---