Gemeente Zijpe


Informatiemarkt chronisch zieken
Logo MEE.jpeg

Op vrijdag 6 november organiseert MEE Noordwest-Holland, in samenwerking met de gemeenten Schagen, Zijpe, Harenkarspel en Anna Paulowna in het Makado Centrum een informatiemarkt voor chronisch zieken, mensen met een lichamelijke beperking en hun mantelzorgers. Het thema is dit jaar âTijd voor Levenâ. Van 10.00 tot 16.00 uur kunt u deze markt bezoeken, de toegang is gratis.

De informatiemarkt wordt tussen 10.00 en 10.30 uur feestelijk en verrassend geopend. Mis dit dus niet!

Â

Op de markt presenteren regionale en landelijke organisaties hun diensten en mogelijkheden door het geven van informatie, voorlichting en advies, maar ook met voorbeeldmateriaal. De aanwezige organisaties helpen en ondersteunen mensen bij het maken van de juiste keuzen in de zorg en het sociale leven.

Â

âs Middags is er een modeshow met mensen met en zonder een beperking. De nieuwst collectie van winkeliers in het Makado wordt in deze show getoond. Winkeliers stellen hun kleding, accessoires of diensten kosteloos voor dit initiatief ter beschikking. Een leuk moment de nieuwste collectie voor deze herfst en winter van een andere kant te bekijken!

Â

Deze dag is natuurlijk uitermate geschikt voor het ontmoeten van lotgenoten en mantelzorgers. De organisatie en het Makado hebben deze dag diverse verrassingen op het programma. Een heerlijk dagje uit dus.

Â

Graag tot ziens op vrijdag 6 november aanstaande!