RTL Group

Misdaadseries RTL 5 verhuizen naar vrijdagavond

De bekende crimenight van RTL 5 verhuist vanaf begin november van de dinsdag- naar vrijdagavond. Op vrijdag 6 november start de vernieuwde crimenight met de spannende hitseries House, CSI: Miami en de nieuwe misdaadserie Lie To Me.

Lie To Me is de tv-hit uit Amerika van de makers van 24. Deze unieke serie gaat over detective Cal Lightman, een levende leugendetector. Hij heeft zich gespecialiseerd in lichaamstaal en kan aan de kleinste gezichtsuitdrukking een leugen herkennen. Dit talent gebruikt hij om de moeilijkste misdaden op te lossen voor politie, overheid en burgers. Met in de hoofdrol de getalenteerde acteur Tim Roth, bekend van The Incredible Hulk, Reservoir Dogs en Pulp Fiction, is Lie To Me zeker een reden om thuis te blijven op de vrijdagavond.

De dinsdagavond wordt vanaf 3 november gereserveerd voor de grote actiefilms. Zoals de filmhit Independence Day waarmee Will Smith doorbrak in Hollywood en I, Robot, de film die Smiths status als A-ster bevestigde. In november is ook de première van Shooter bij RTL 5, een spannende actiethriller met Mark Wahlberg als scherpschutter, die betrokken raakt in een groot complot rondom een moordaanslag op de president van de VS.

Uitzending RTL 5:
CSI: Miami, vrijdag 6 november, 20:30 uur
Lie To Me, vrijdag 6 november, 21:25 uur House, vrijdag 6 november, 22:20 uur
I, Robot, dinsdag 3 november, 20:30 uur Independence Day, dinsdag 10 november, 20:30 uur
Première: Shooter, dinsdag 17 november, 20:30 uur
---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ruben Praster, Communicatie RTL Nederland, via tel 035-671 8406 of ruben.praster@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.