NCRV

Man bijt hond

17-jarige grootste brommobielhandelaar van het land

Vrijdag 6 november

18.55 uur, Radio 1

Het NCRV-programma Man bijt hond laat zien hoe de 17-jarige Robbin Romijn uit Drenthe hard op weg is zijn droom te verwezenlijken. Vanaf zân tiende wist hij al dat hij in de handel wilde. Wat begon met het verkopen van kippen en konijnen, leidde op zân vijftiende tot een bedrijf dat elektrische stepjes, minibikes en âquadsâ verkocht. Inmiddels heeft hij de grootste brommobielzaak van Nederland. Hoe kreeg hij dat voor elkaar?

Wat was het nieuws in Broek in Waterland? De nieuwsjager gaat op pad en ontdekte dat een kip het slachtoffer is geworden van de aanval van een roofvogel.

Tijdens het dagje uit van de Haagse bingo laat meneer Stoet zijn zeemanstatoeages zien. Hij mist de zee soms, maar wil niet met de boot het IJsselmeer op. Volgens zijn vrouw is hij bang en raakt hij al in paniek als hij de loopplank ziet.

âHond aan tafelâ schuift aan bij een man die al zeven jaar weduwnaar is. Hij heeft samen met zijn dochter tien jaar lang zân vrouw verzorgd. Hij mist haar en eet iedere dag bij zân dochter. Die is vooral opgelucht dat haar moeder uit haar lijden is verlost.