Interne strijd voor oude mobieltjes voor stichting Duchenne

05/11/2009 17:36

Lowe B.V.

Vrijdag 6 november maakt reclamebureau Lowe/Draftfcb in Amsterdam zich sterk voor stichting Duchenne, die zich inzet voor kinderen met de erfelijke en uiteindelijke fatale spierziekte. Er is een interne strijd om zoveel mogelijk oude mobieltjes in te zamelen. De twee teams mogen alles doen om zoveel mogelijk in te zamelen. Team 'Mobiele Eenheid' wil winnen en vraagt Nederland dus een oud mobieltje op te sturen. Meer informatie is te vinden www.lowedraftfcb.nl/duchenne

Lowe/Draftfcb organiseert op vrijdag 6 november haar Global Day of Giving. Een uniek evenement waarbij alle Draftfcb kantoren ter wereld (van Chicago tot Sydney en van Cape Town tot Stockholm) zich inzetten voor een 'Goed doel' dat bijdraagt aan het welzijn van kinderen. Lowe/Draftfcb Amsterdam maakt zich in twee teams sterk voor de stichting van Duchenne. Deze stichting zet zich in voor kinderen met de ziekte van Duchenne; een vreselijke, erfelijke en uiteindelijk fatale spierziekte (spierdystrofie) die het leven van kinderen (vooral jongens) al vanaf jonge leeftijd ernstig ontwricht.

Geld wordt ingezameld door middel van het inzamelen van oude telefoons. De mobieltjes mogen stuk zijn, barsten in het glas hebben en hoeven niet voorzien te zijn van een oplader. Het geld dat ermee opgehaald wordt, gaat vervolgens in zijn geheel naar de stichting, zodat het rechtstreeks naar de patiëntjes kan of kan worden ingezet voor onderzoek.

Het bureau is opgedeeld in twee teams die tegen elkaar moeten strijden voor de meeste mobieltjes. Alle creativiteit wordt ingezet om in één dag zoveel mogelijk in te zamelen. Dit bericht is geschreven door het team 'Mobiele Eenheid' die natuurlijk dolgraag de strijd wil winnen. Ga dus naar www.lowedraftfcb.nl/duchenne en vul je naam, het aantal telefoons in bij mijn team Mobiele Eenheid.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.lowedraftfcb.nl/duchenne