Gemeente Noordenveld

Hoegen Dijkhof

Eremedaille voor Nol Hoegen Dijkhof

Gepubliceerd op: 06 november 2009

Burgemeester Hans van der Laan reikte de eremedaille uit ter gelegenheid van het afscheid van Nol van de gemeente Noordenveld.

Bijzondere verdiensten

Nol Hoegen Dijkhof ontvangt de eremedaille vanwege zijn bijzondere verdiensten bij de totstandkoming van een aantal grote projecten in de gemeente. Zo was hij de projectleider onder wiens bezielende leiding de Woonzorgcombinatie Vasalis in Roden tot stand kwam. Ook was hij de projectleider van het Masterplan Roden, de grote facelift van het centrum van Roden. De laatste jaren was hij lid van de Projectdirectie van de Regiovisie en projectleider voor de Stuurgroep Intergemeentelijke Structuurvisie Leek-Roden. Nu de gemeenteraad een besluit heeft genomen over de Structuurvisie Leek-Roden, kan Nol met een gerust hart beginnen aan zijn welverdiend pensioen.

Grote dadendrang

Nol begon zijn carrière in 1976 in de voormalige gemeente Roden als opbouwwerker. Vervolgens werd hij hoofd van het Bureau Samenlevingsopbouw in Roden, hoofd van de afdeling Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening en Samenlevingsopbouw, hoofd van de afdeling Welzijn, Projectmanager Ontwikkeling en tenslotte was hij Senior Beleidsmedewerker. Tijdens zijn 35-jarige loopbaan heeft hij met grote dadendrang en overtuigingskracht zich ingezet voor de samenleving. Zijn enorme werklust, zijn initiatiefrijke activiteiten, zijn gedrevenheid en zijn grote behoefte om kwaliteit te leveren, zijn voor het College van B&W ook belangrijke redenen om hem de eremedaille van de gemeente Noordenveld toe te kennen.