KNHS

Vrijwilligers gezocht voor Subtopwedstrijden
5 november 2009
Subtop

De structuur van de organisatie Subtopwedstrijden (dressuur ZZ-Licht tot en met Grand Prix) gaat binnenkort veranderen. De KNHS gaat zich gedoseerd terugtrekken als wedstrijdorganisator van subtopwedstrijden.

Er komt een mobiel wedstrijdsecretariaat dat op alle subtopwedstrijden actief is. Het secretariaat verwerkt de inschrijvingen, maakt startlijsten, int startgelden, verzorgt en publiceert uitslagen, verzorgt prijsuitreikingen en onderhoudt contact met de KNHS-werkorganisatie en de accommodatiehouder. Het mobiele secretariaat, dat bestaat uit een team van 10-15 vrijwilligers.

De KNHS-werkorganisatie blijft de kalender beheren, accommodaties checken, de jurys toewijzen en de kwaliteitscontrole doen van het mobiele secretariaat.

Vrijwilligers gezocht
Voor het mobiele wedstrijdsecretariaat worden nog vrijwilligers gezocht die ongeveer 1 a 2 keer per maand willen meehelpen op de wedstrijddag en daarnaast ongeveer zes keer per jaar de totale organisatie van een Subtopwedstrijd op zich willen nemen. Heb jij interesse in de (hogere) dressuursport en ben je servicegericht, punctueel en betrouwbaar? Kun je daarnaast goed samenwerken? Meld je dan aan voor het mobiele wedstrijdsecretariaat door middel van een brief en een kort CV te sturen naar subtop@knhs.nl. Graag ontvangen we daarbij ook de relevante gegevens waaruit blijkt dat je ervaring hebt in de paardensport. Uiteraard heb je als vrijwilliger ook recht op een vergoeding.